72 часа преди финала Прея напусна Музикална академия

29473
72 часа преди финала Прея напусна Музикална академия

Шоколадовата Прея напусна МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ само 72 часа преди финала на шоуто. Най-младата изпълнителка разчиташе на подкрепата на най-възрастния защитник в шоуто. За да я подкрепи по време на елиминациите в залата бе дошла любимата й баба Ирина, на която тя се обади, когато спечели наградата едно телефонно обаждане от академията на един от миналите концерти.

Прея бе сред любимките на Дичо и той бе видимо разочарован от зрителския вот, който я извади от състезанието само с 6% по нисък резултат от този на Георги. Прея пък от своя страна реагира много позитивно и каза, че макар да е леко разочаровано за себе си много се радва за Георги и призова зрителите да гласуват за него, защото наградата трябва да я спечели някой от най-младите изпълнители.

Стенли напусна Музикална академия

Три седмици преди финала на Музикална академия зрителите станаха свидетели на най-напрегнатите елиминации от началото на шоуто. Дичо...

Георги разчиташе на подкрепата на “кака” Лара, която призова зрителите да гласуват за него, защото той пее страхотно и не се замесва в никакви скандали. В залата бяха и родителите на Георги, които бяха пристигнали от Варна, за да го подкрепят. Изненадващо на сцената скочи неговата приятелка Симона, която успя да преодолее охраната. Тя страстно го нацелува пред камерите, носейки специално изработен плакат. Някои от коментирати в залата бяха, че това ще отблъсне другите му фенки да гласуват, но това не се случи и той победи Прея с 53% от гласовете на зрителите и ще се яви на финала за наградата от 100 000 лв.

Поли направи истинско шоу, типично в неин стил, на песента на Кристина Агилера “Candy Man”. За да я защити в студиото бе актьора Станимир Гъмов, а в залата родителите й се радваха просълзени. Поли е един от фаворите за голямата награда. Тя учасникът с най-много победи в шоуто като по този показател се конкурира единствено с Кичка Бодурова.

Кой ще победи и кой ще спечели голямата награда от 100 000 лева предстои да видим на финала в петък, 13-ти от 19,30 часа в ефира на TV7.

 

Три поколения на елиминации в Музикална академия

Тази седмица на елиминации попаднаха Дичо, Стенли и Прея. С формиралата се тройка отново ще станем свидетели на „сблъсък на покол...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com