Азис напусна "Къртицата", вече бил стар

27985
Азис напусна "Къртицата", вече бил стар

Азис изгуби на Елиминационния тест и вече не е част от “Къртицата”. Той беше победен от Миглена, която даде 4 верни отговора повече от него.

Николета напусна "Къртицата", Радина влиза при любовта си Донков

Николета Лозанова напусна "Къртицата", като предпочете да се прибере при семейството си. Въпреки това, плеймейтката направи жест и реши...

За мен беше удоволствие, беше чест. Аз не съм КЪРТИЦАТА, призна фолк кралят преди да се сбогува с Групата.

Тази сутрин фолк певецът трябваше да посрещне екипът на TV7 в дома си, но той се успа. Певецът сподели, че участието му в този формат го е променило, но и той вече не иска да прави постоянно шоу, а търси повече спокойствие.

“Имаше неща, с които свикнах в “Къртицата”. Едно от тях е да спя на светната лампа. В дома ми е тъмно и тихо. В шоуто беше точно обратното – светло и шумно. Все пак се пригодих, разказа Азис. – Също така разбрах нови неща за себе си, като, например, че не мога да живея под общ покрив с много хора. Да, в известен смисъл съм егоист. Но и съм уморен. Това чувствам. Остарях просто, бе хора, това е. Не мога да бъда на нивото от преди 8 години. Това участие за мен бе един рестарт. Има още нещо – в “Къртицата” преборих страха си от змиите. Това е моя победа.”

Вчера за пореден път Жени Калканджиева си изпусна нервите и нападна Миглена, след като младата психоложка няколко пъти каза, че тя е Къртицата. “Скъсай си дипломата пред цяла България! Не ставаш за психоложка!”, каза Калканджиева. Гибона също беше груб към Миглена и я атакува с думите: “Спиш до 4 часа, 1 час се гримираш и не си миеш чиниите. Повече няма да ти ги мия аз!”.

Радина и Донков се целунаха след дълга раздяла

Любимата на Деян Донков, Радина Кърджилова, вече е част от риалитито "Къртицата". Двамата се срещнаха насаме в Базата, докато останалит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес