Били Зейн възхитен от българското Черноморие

12456
Били Зейн възхитен от българското Черноморие
Снимка: Getty Images/Guliver

Популярният холивудски актьор Били Зейн е бил в Бургас тази сутрин. Той е минал през кръстовището на „Трапезица" и е спрял на бензиностанция. Плъзналата като мълния информация из медийното пространство беше потвърдена от председателя на Регионалната организация на евреите „Шалом" в Бургас Сабетай Варсано, който е собственик на споменатата бензиностанция.

„Да, действително Зейн мина тази сутрин оттук. Разпозна го касиерката. Беше много любезен, даже даде автограф", каза Варсано, цитиран от Topnovini.

Хотелиери искат безплатни чадъри и шезлонги в Слънчев бряг

Концесионерите на плажовете в Слънчев бряг да осигурят безплатни чадъри и шезлонги, за да спасят сезона. Това предложиха от Съюза на со...

Самият Били Зейн съобщава, че е бил по нашето Черноморие. В профила си в социалната мрежа „Туитър" вчера той е публикувал две снимки - на едната се вижда малък плаж между скалисти брегове, а на другата - овце, снимани близо до залива.

„Аз съм черната овца на брега на Черно море. Кой да ти каже, че България прилича на Биг Сур?", пише Били Зейн като текст над снимките.

Биг Сур (или Сър - на английски: Big Sur) е географска област в централна Калифорния, САЩ. Областта обхваща територията южно от Монтерейския полуостров, където планината Санта Лусия се спуска стръмно към брега на Тихия океан. Районът е рядконаселен и с живописна природа, което го превръща в популярна туристическа дестинация. Приликата със сниманото у нас заливче потвърждава, че Зейн наистина е бил тук.

2% ръст на туристите по Южното Черноморие

2% ръст на туристите отчетоха от Регионалната туристическа камара в Бургас. Ръстове бележат пазарите от Беларус - с 43%, от Полша -...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com