Black Eyed Peas с най-лош текст в денс музиката

4564
Black Eyed Peas с най-лош текст в денс музиката
Анкета на фестивала GlobalGathering класира топ десет на песните с най-лош текст в денс музиката

Анкета на фестивала GlobalGathering класира топ десет на песните с най-лош текст в денс музиката, пише contactmusic.com. На първо място сред тях е „My Humps” на Black Eyed Peas.

Сингълът, който излезе през 2005 г., събра повече от 20% от гласовете. В песента непрекъснато се повтаря една и съща неприлична фраза. Когато излиза, парчето печели трето място в британските класации, но явно музикалните фенове не гледат назад с умиление.

Второ място в класацията за безсмислени текстове е заето от "Nassaja" на Scooter. В песента се повтаря: „Това не е птица, това не е самолет. Това трябва да е Дейв, който е във влака.”

Трето място е заето от известната през 90-те години група Vengaboys и парчето им „Up and Down”, в което се повтарят думите „нагоре” и „надолу” през цялото време.

Tinie Tempah с изречението: „Бил съм в Саутхемптън, но никога не съм бил в Скънторп” от дебютния му сингъл "Pass Out" заема четвърто място в класацията. А петото място е за Nicki Minaj и безсмисления текст от скорошното й парче „Starships”, гласящ „Скочи в моето хупти, хупти, хоп, аз притежавам това”.

Топ десет е закръглен от „Troublemaker” на Taio Cruz, „Feel It” на The Tamperer ft. Maya, известният „Rhythm is a Dancer” на Snap с изказването „Сериозен съм като рак, като казвам, че ритъмът танцува” и Azealia Banks с „212”, както и Audio Bullys със „Snake”.

Редактор: Камелия Киричева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес