Бон Джоуви при Фандъкова

29093
Бон Джоуви при Фандъкова

Джон Бон Джоуви ще се срещне с кмета на София Йорданка Фандъкова преди концерта си у нас на 14 май. Новината съобщи самата Фандъкова при представянето на календара с културните събития в столицата през тази година. "Всички в общината очакваме с нетърпение тази визита", каза градоначалникът, предаде Стандарт нюз.

Оказа се, че концертът на рок бандата, която носи името на легендарния вокалист, се провежда под егидата на Столичната община. За събитието сме осигурили логистична подкрепа под формата на безвъзмездно ползване на паркинга около и пред националния стадион "Васил Левски", обясниха от общината.

Свръхдоза прати дъщерята на Бон Джоуви в болница

Дъщерята на легендарния музикант Джон Бон Джоуви, който ще изнесе концерт в България през 2013-та, е била откарана в болница след свръ...

Стратегията на кметството е да използва подобни събития, които привличат много хора, за да популяризира кандидатурата на София за Европейска столица през 2019 г. Както при този концерт, така и на "София Рокс 2013", който ще е на 26 юли пред площад "Александър Невски", феновете ще бъдат информирани за амбициозната задача, която си е поставила общината. Официалната кандидатура на София пред Брюксел ще бъде направена през септември.

25 млн. лв. ще отдели София тази година за култура. В календара на културните събития има 78 проекта, с 14 повече от м.г., които са получили финансова помощ от общината за общо 1.868 млн. лв. За поредна година акцент са проявите на открито. "Целта е да заразим случайните минувачи, децата и учениците", заяви кметът Йорданка Фандъкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com