bTV настоява снимките на "Седем часа разлика" да бъдат възобновени

20726
bTV настоява снимките на "Седем часа разлика" да бъдат възобновени

Преди дни Actualno.com ви съобщи, че снимките на хитовия сериал "Седем часа разлика" ще бъдат прекратени. Новината беше официално потвърдена, но изглежда, че bTV няма да се примирят с положението.

Едностранното решение на "Глобал филмс" да спре снимачния процес противоречи на договора между страните. Не приемаме решението на "Глобал филмс” и настояваме продукцията да продължи, избухнаха от bTV в отговор на съобщението, че продуцентската компания прекратява снимките, предаде БЛИЦ.

Али Ръза в наш сериал

Али Ръза, който разплака милиони българи в "Листопад", ще се снима в наш сериал. След като пожъна слава с ролята на мустакатия стожер...

"Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от кино индустрията в своите проекти. Излъчването на третия поред български сериал, продуциран от bTV - "Седем часа разлика", е залегнало в стратегията на телевизията за следващите 2 години и в този смисъл очакваме "Глобал филмс", съгласно договора с bTV, незабавно да подновят работата по продукцията на сериала", пише в официалното становище на bTV.

В заключение от телевизията съобщават, че "Седем часа разлика" ще продължи да радва феновете си с вълнуващата история на героите между София и Ню Йорк всеки вторник от 21,00 часа по bTV.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com