Джоли обмисля край на кариерата си в киното

13302
Джоли обмисля край на кариерата си в киното

Актрисата Анджелина Джоли, която е сред най-известните кинозвезди, съобщи, че обмисля да сложи край на холивудската си кариера.

Джоли, която неотдавна бе в Сирия, призна пред френски телевизионен канал, че хуманитарната й дейност й отнема все повече време и в най-скоро време ще спре участията си в заснемането на филми, съобщи Контактмюзик.

"Мисля, че ще спря да се снимам, когато децата ми навлязат в тийнейджърската възраст. Тогава ще имам много грижи около тях. Изпитвах голямо удоволствие в киното. Ще направя още няколко филма и след това ще се отдам на децата си и на хуманитарна дейност - това е една от най-великите професии", каза още кинозвездата.

Звездата не споменава нищо за кариерата си зад камера. Припомняме, че Джоли направи своя режисьорски дебют с лентата "Земя на кръв и мед". Кинопродукцията, която разказва за гражданската война в бивша Югославия и невъзможната любов между мюсюлманка и сърбин, бе пусната в киносалоните в САЩ на 23 декември миналата година.

Брад Пит: Децата ни притискат да се оженим

Цяло лято дебнехме в очакване за сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит. Както е тръгнало, хич няма да се изненадаме, ако Дженифър Анис...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com