Джони Деп с нов любовен романс - излиза със своя бивша адвокатка? (СНИМКИ)

9419
Джони Деп с нов любовен романс - излиза със своя бивша адвокатка? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Джони Деп е в нова връзка след развода с Амбър Хърд през 2017 и след драмите с хитовото съдебно дело. Us Weekly твърди, позовавайки се на свой източник, че 59-годишният актьор излиза с една от адвокатките, представлявала го срещу Хърд.

Не става въпрос обаче за делото от тази година, което Деп спечели, а за съдебния процес от 2020 срещу британския таблоид „Сън“, неговия издател News Group Newspapers (NGN) и главния редактор Дан Уутън. Жената до звездата от „Карибски пирати“, според информацията, е 37-годишната Джоел Рич.

Джони Деп направи фурор на наградите на MTV (СНИМКИ и ВИДЕО)

Джони Деп се появи на сцената по време на наградите MTV Video Music Awards в костюма на Лунния човек и логото на MTV, като направи исти...

Тя представляваше актьора в съда в Обединеното кралство по дело, започнало заради публикувана от „Сън“ през 2018 статия, описваща Деп като „насилник“ на Амбър Хърд. В крайна сметка Върховният съд в Лондон отсъди, че медията е твърдяла „истината“ и отказа да присъди компенсация на актьора за нанесени щети по репутацията му. Деп загуби и обжалването.

Източник на Us Weekly съобщава, че Рич все пак се е появила в съдебната зала на неотдавнашния процес за клевета на Деп срещу Хърд, въпреки че "нямаше професионално задължение тя да бъде там". Отишла е само за да "подкрепи" холивудската звезда.

Макар че живеещата в Лондон адвокатка все още е била омъжена, когато се е запознала с Джони Деп, в момента тя е в процес на развод със съпруга си и в началото на връзката им "дискретно" се е срещала с бившия си клиент в различни хотели, пише изданието. Джоел Рич има две деца.

Съдът отхвърли искането на Амбър Хърд за нов съдебен процес

Съдия от Вирджиния отхвърли искането на актрисата Амбър Хърд за нов съдебен процес по делото за клевета, което тя загуби от бившия си с...

"Химията между тях е огромна. Между тях всичко е сериозно. Истинско е", гласи информацията относно Рич и Деп. Нито един от двамата обаче не е коментирал официално темата.

Джоел Рич е партньор в адвокатска кантора Schillings, сред чиито клиенти могат да се забележат имената на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Новият романс на Деп идва след делото му за клевета срещу Хърд, която заяви, че е била жертва на домашно насилие в статия за Washington Post през 2018 г. През юни съдебното жури в крайна сметка отсъди в полза на трите иска на актьора за клевета и осъди 36-годишната звезда от "Аквамен" да му плати 15 млн. долара обезщетение. Тя трябваше да получи обратно 2 млн. долара, след като адвокат на Деп направи клеветническо изявление за нея.

"Съкрушена съм, че планината от доказателства все пак не беше достатъчна, за да се противопостави на непропорционалната власт и влияние на бившия ми съпруг", заяви след делото Хърд.

Наскоро се появиха дори слухове, че Деп е във връзка с Камила Васкес, която го защитаваше в последния съдебен процес в САЩ. Според Daily Mail обаче информацията не е вярна, защото тя е във връзка с британски изпълнителен директор.

Били Айлиш възпя в песен процеса Деп-Амбър (ВИДЕО)

Американската певица Били Айлиш удиви публиката си с песен, наречена "TV", а това, което заинтригува всички е, че в текста си тя спомен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Няма спирка: Лоренцо доведе нова снаха на Софи Маринова (СНИМКИ)

Показаха рокли и аксесоари на принцеса Даяна в Хонконг (СНИМКИ+ВИДЕО)

Луиза Григорова за сина си: Прави ме на дива калинка

Мария от "Ергенът" ядоса зрителите с мнението си (СНИМКА)

Камелия е по-щастлива от всякога. Вижте защо (СНИМКИ)

Иво Сиромахов скочи на българските инфлуенсъри: Тъжна история

В "Ергенът" за истинската любов: Барбара издаде защо не я е открила

Силвена Роу за наводнението в Дубай: Има изоставени коли по улиците (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com