Фед ле Гранд след 6-часовия сет: Вече мога да умра щастлив

9447
Фед ле Гранд след 6-часовия сет: Вече мога да умра щастлив

„Цяло лято чаках участието си на Solar Summer. Това бяха най-добрите 6 часа в моя живот. Сега мога да умра като щастлив човек.”- това сподели с хилядите си фенове в twitter големият Fedde le Grand за изявата си на Solar Summer този уикенд.

Холандската мегазвезда за пореден път показа, че няма предел на емоциите и настроението, които не могат да бъдат надминати. С рекорден по продължителност 6-часов сет, подклаждан и от неспирния ентусиазъм на официалното MC на Sensation White - MC Gee, феновете не спряха да танцуват до изгрев слънце.

Ударно начало за Solar Summer в Слънчев бряг

Този уикенд стартира най-мащабното издание на най-големият фестивал за електронна музика у нас - Solar Summer. В продължение на пет уик...

Ден по-рано пък Dubfire и идващите за първи път у нас Carlo Lio и The Junkies запалиха пясъка под краката на хилядите техно фенове, които не искаха да си тръгват от плажа дълго след изгрев слънце.

Така след четири супер силни уикенда най-големият фестивал за електронна музика у нас Solar Summer се подготвя за финалното си събитие за тази година. На 24 август българската публика ще посрещне американския супер герой Victor Calderone. Той многократно е демонстрирал, че е сред онези виртуози, които с лекота вече повече от 20 години вдъхновяват и забавляват своите фенове. Именно неговият опит и въображение отвъд традиционните очаквания му позволяват без усилие да заличи пропастта между музикалните жанрове и винаги да изненадва. Точно такива са очакванията на всички към супер талантливия майстор на музикалната манипулация. Още повече, че на него ще се падне честта да е специалният гост на вечерта, в която Cacao Beach ще отбележи своя 10-ти рожден ден.

Билети за финала на най-мащабното издание на Solar Summer могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа на Eventim - Германос, Офис 1 Суперстор, Пикадили, Техномаркет, Технополис, както и от Yalta Club и на място от Cacao Beach в Слънчев бряг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com