Хулио Иглесиас изправи на крака публиката в Чили

5254
Хулио Иглесиас изправи на крака публиката в Чили
Пред българска публика на 13 юни в Арена Армеец големият артист ще изпее най-големите си хитове

Най-успешният латино певец на всички времена Хулио Иглесиас направи незабравима вечерта на 13 април за повече от десет хиляди фенове в Сантяго,Чили в рамките на тазгодишното си световно турне, част от което ще стане и София на 13 юни в Арена Армеец.

Хулио Иглесиас започна своето шоу със специален аранжимент на песента Nathalie, с което леко обърка и най-фанатичните си чилийски фенове, които имаха затруднения с разпознаването на песента поради промяна на някои от акордите в мелодията.

Въпреки студа в южноамериканската есенната нощ, публиката в Сантяго не спря да пее и ръкопляска в ритъм с непреходните песни на магнетичния испанец.

Като естествен завършек на изпълнението си артистът дари почитателите си с „La Vida Sigue Igual”, по време на което гласът му трудно можеше да бъде чут – всички фенове пееха като един песента, която за повечето от присъстващите двойки по всяка вероятност е синоним на любовта им.

Билетите за Хулио Иглесиас вече в продажба

Най-успешният испаноговорящ певец на всички времена Хулио Иглесиас ще пее отново в София на 13 юни в Арена Армеец от 20 ч. по покана на...

За финал на своето шоу Хулио Иглесиас изпълни “My Way” на испански, след което публиката го аплодира на крака в продължение на няколко минути, принуждавайки го да се завърне два пъти на сцената.

По всичко личи, че и пред българска публика на 13 юни в Арена Армеец големият артист ще изпее най-големите си хитове, които звучат и в новия му албум, озаглавен   „1“ – двойна колекция от 35 от най-емблематичните му песни, записани наново и с нов прочит. „1“ може да бъде намерен на българския музикален пазар от 23 април, издание на Вирджиния Рекърдс.

Билети за концерта на Хулио Иглесиас на 13 юни в Арена Армеец могат да бъдат закупени от касите на НДК, Арена Армеец и от разпространителската мрежа на Eventim на цени между 60 и 120 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес