Играй и спечели два билета за концерта на AEROSMITH

45228
Играй и спечели два билета за концерта на AEROSMITH

Само два дни ни делят от епохалната среща с рок легендите AEROSMITH. На 17-ти май Стив Тайлър и компания ще се изправят за пръв път пред българската публика, за да я залеят с ураган от емоции и музика.

През лятото на 2014 г. групата поема на Европейско турне, включващо изяви на стадион „Олимпийски“ в Москва, „02 Arena” в Берлин и на Download Festival във Великобритания. Великолепната петорка ще бъде в оригиналния си състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани).

Безплатни автобуси ще карат феновете на Aerosmith от стадиона до метрото

Само седмица остава до грандиозния концерт на Aerosmith у нас. Рокгрупата ще разтърси Стадион "Локомотив" на 17 май. Във връзка със съб...

AEROSMITH ще ни докажат, че са в перфектна форма и правят невероятно шоу! На стадион „Локомотив“ ще се насладим на най-великите им хитове, както и на песни от последния им албум Music From Another Dimension – първият студиен проект на групата от 11 години. Албумът, издаден у нас от Вирджиния рекърдс/Sony Music, е обявен от сп. People за “един от задължителните 5 албума на есента за 2012 г.” За него Джо Пери казва: “Това е албумът, който искахме да направим още от времето, когато се събрахме за втори път през 1984 г.”

Actualno.com ти дава уникалния шанс да станеш част от това невероятно шоу, като вземеш със себе си и приятел. За да спечелите двата билета, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

„През коя година е основана групата AEROSMITH?"

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор като коментар по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Купи си билет за Aerosmith с коледна промоция

След като всички промо билети за дългоочаквания първи концерт на AEROSMITH у нас свършиха за по-малко от три часа, стотици фенове бях...

Победителят ще бъде изтеглен на томболен принцип и обявен на сайта, утре, в 12:00 часа. Успех!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com