Киро Скалата ходи с арабска принцеса

106161
Киро Скалата ходи с арабска принцеса

Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата сподели в предаването „Горещо” как се чувства след излизането си от къщата на „Биг брадър”.

"Радвам се, че излязох от къщата на „Биг брадър”, защото навън ме очаква страхотна жена. Това е приятелката ми, която е принцеса и е наполовина арабка, баща й е от Йордания, а баба й – от Сирия", каза той.

Деми Мур окончателно скъса с Къчър, продаде годежния си пръстен за $250 000

51-годишната актриса Деми Мур продаде пръстена с 5-каратов изумруд, който й подари бившия й съпруг Аштън Къчър, на луксозен бижутериен ...

Скалата си припомни, че е харесал момичето в едно заведение на морето, но тогава не стигнал до запознанство с нея. „Гонил съм я три месеца, докато разбера коя е, защото я срещнах на морето и тогава не се запознахме, но ми остана в главата”, призна той. Накрая я открил на същото място, където е видял за първи път.

Според Скалата след първата им среща той отвлякъл момичето и 30 дена си поживели много хубаво, преди тя да се върне отново при близките си.

Според него, хората не му вярват, но това не значи, че казаното от него не е истина. Той посочи като пример и факта, че писателя Йордан Йовков му е роднина, защото родът му тръгва от Жеравна, откъдето е баща му. За това също си мислят, че лъжа, но всичко може да се провери.

 

Кортни Кокс излиза с музикант от Snow Patrol

Актрисата от сериала "Приятели", Кортни Кокс има връзка с музиканта от групата Snow Patrol Джони МакДейд. Актрисата била придружена на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com