Кръстиха нов вид папрат на Лейди Гага

9979
Кръстиха нов вид папрат на Лейди Гага

Възможно ли е Нейно височество Лейди Гага да се трогне от нещо толкова земно като това да кръстят папрат на нейно име? Учени от Коста Рика се надяват на това, предаде БЛИЦ.

Нов вид от растението бил открит скоро на склон, наречен Хълма на смъртта, южното от столицата Сан Хосе. И учените от университета Дюк в САЩ, които го открили, решили да го кръстят Гага Германота, съобщава вестник "Ла Насион". Втората част е истинското име на певицата, която се казва Стефани Джоан Анджелина Германота.

Лейди Гага ще изнесе концерт в Коста Рика на 3 ноември - първия й в Централна Америка, и кръщаването на растение на нейно име е начин да бъде посрещната в страната.

Катлийн Прайър, която е част от екипа учени, открили новия вид папрат, заяви, че певицата била почетена за ангажимента й към "равенството, уважението към различията и личната свобода". "Ние не я познаваме, но искаме да свържем ботаниката със света на певица като Лейди Гага", допълни Прайър.

Предлагат на Гага 4,8 млн. за роля в киното

Лейди Гага получи много интересна оферта. Този път не за музикалната сцена, а за големия екран. Предложили на изпълнителката, внимание,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com