Мадона най-високоплатеният музикант в света

26020
Мадона най-високоплатеният музикант в света
Снимка: Getty Images / Guliver

Списание Форбс обяви Мадона за най-високоплатения музикант в света, изчислявайки годишния й доход до юни месец на 125 млн. долара.

Приходите от нейното концертно турне MDNA, плюс продажбите на свързани с името й продукти, поставят 55-годишното "Материално момиче" преди Лейди Гага, която е с 80 млн. долара. Тя можеше и да е първа, ако не бе принудена през февруари да отмени останалата част от световното си турне Born This Way Ball заради травма на бедрото, отбелязва Форбс.

Забраниха на Мадона да посещава салоните на киноверига

Поп иконата Мадона си навлече проблеми с това, че праща есемес-и по време на филмова прожекция миналата седмица. Така собствениците на ...

Рокаджията ветеран Бон Джоуви е на трето място със 79 милиона долара, следван от кънтри звездата Тоби Кейт ($ 65 млн.) и британската група Coldplay ($ 64 млн.).

Форбс прави класацията на база на доходите на звездите от продажба на билети, хонорари, търговия със стоки и други, преди облагането им с данъци. Не се вземат предвид таксите за агенти, мениджъри и адвокати.

Класацията е само за живите артисти. Иначе Майкъл Джексън щеше да е номер едно с доход от 160 милиона долара, подчертава БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com