Оливиеро Тоскани пусна календар с фотоси на пениси

26366
Оливиеро Тоскани пусна календар с фотоси на пениси

Италианският фотограф Оливиеро Тоскани пусна рекламен календар с 12 фотоса на пениси, точно една година след като публикува календар със снимки на женски гениталии, съобщи Франс прес.

Новият календар бе представен в Палацо Нонфинито - Музея по антропология и етнология във Флоренция.

По време на презентацията Тоскани заяви, че новият календар е като естествено продължение на предишния. Без този календар другият не служи за нищо и обратно, увери фотографът.

"Творческо Ателие"

За да се почувстваме малко или повече пак деца... да се опитаме за малко да се отпуснем, да забравим за проблемите... да се опитаме да ...

Календарите правят реклама на групировката от Тоскана Vera Pelle, която при обработката на кожи използва естествени оцветители, извлечени от растения.

Сред присъстващите на представянето бе и порно звездата Роко Сифреди, който прецени, че най-важното е да се дедраматизира сексът.

Художник пък изказа мнението, че показването на гениталии намалява сексуалното привличане. Женската голота е толерирана, а за съжаление мъжката не е, отбеляза изкуствоведът Филипе Даверио.

Тоскани се прочу с участието си в скандални рекламни кампании за "Бенетон", показващи умиращ от СПИН (1992) или осъдени на смърт в САЩ (2000). В Италия редица негови рекламни промоции са забранени, включително тази, която показва как двама мъже се целуват. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com