Redman идва в България

10998
Redman идва в България

Американската звезда Redman идва в страната ни на 3 октомври по покана на Jim Beam club (Студенски град). Хип-хоп изпълнителят, който миналата година също гастролира у нас, иска да бъде посрещнат с огромен джип.

Причината за желанието му има своето обяснение. Redman, който има дуети с Еминем, Пинк и Кристина Агилера, е доста висок и краката му трудно се побират в обикновено возило. За да му е комфортно и широко, домакините са се погрижили той да има на разположение чудовищен Хамър. Американската машина ще го превози и до летището, където на следващия ден той ще пътува до Варна. В морската столица неговото Party on Blast DJ Tour може да се види в клуб Playground (Mall Varna).

Деца с онкозаболявания ще видят на живо Антонио Ередиа

Предоставяме възможност на фондация сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" и техните семейства да посетят фламенко концерта...

За Redman още от сега в хотел "Кемпински Зографски" пазят и най-луксозния апартамент с кралско легло. Ето и част от другите условия на звездата по време на турнето му е нас. В гримьорната трябва да блести от чистота, а на сцената светлинните ефекти трябва да са в жълто, синьо и зелено, любимите му цветове. Преди шоуто рапърът е пожелал за хапване здравословно меню - риба на скара, гарнирана с пресни зеленчуци, а за пийване – водка. Интересна подробност е, че вместо енергийни напитки, музикантът ще се подсилва с плодове, чай и мед. Освен това очарован от феновете си в миналата година, той ще пристигне по-рано в двата клуба, за да раздаде автографи.

Изпълнението на Redman ще даде старта на поредица от черни партита в Jim Beam club в Студенски град и клуб Playground във Варна. През новия сезон там ще гостуват редица световноизвестни изпълнители. Те не само ще пеят, но и ще пускат музика на сцената, което всъщност е актуалната тенденция сред рапърите – да бъдат и диджей.

По време и на двете си участия у нас Redman ще бъде подгряван от Big Sha и от трикратния шампион на Jam FM Germany - Swed Lu.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com