Сара Джесика Паркър откровено: за секса, за съпруга си и за всичко, което ви е срам да попитате

8095
Сара Джесика Паркър откровено: за секса, за съпруга си и за всичко, което ви е срам да попитате
Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър участва в радиошоуто на Хауърд Стърн "SiriusXM", където признава за проблеми със самовъзприемането си, отношенията със съпруга ѝ и съмненията относно снимките на "Сексът и градът".

Актрисата признава, че първоначално се съмнявала в ролята на Кари Брадшоу, тъй като не искала да се съблича пред камерата. Тя смятала, че е твърде срамежлива за такъв разголен сериал и искала да се откаже от него.

Снимка: Getty Images

"Сценарият беше наистина интересен, вълнуващ, необичаен и свеж и никога не съм виждала нещо подобно. Единственото нещо, което му казах (на създателя на шоуто Дарън Стар), бе: "Притеснявам се, че не се чувствам комфортно, когато позирам гола."

Според актрисата, Дарън я уверил, че в голите сцени Паркър винаги може да бъде заменена от дубльорка, ако сцената изисква прекомерна разголеност.

"Просто никога не съм се чувствала комфортно да съм гола на снимачната площадка. Никога не съм съдила някого, който го прави, просто самата аз съм срамежлива", добавя Паркър.

Докато Сара Джесика се е срамувала да се съблича пред камерата, колежката ѝ от "Сексът и градът" Синтия Никсън го е правила безпроблемно както в оригиналната версия на сериала, така и в продължението му "И точно така".

Снимка: Getty Images

"Мисля, че винаги съм била готова за това. Просто една от основните теми на шоуто е сексът: хората правят секс, хората правят страхотен секс, хората правят ужасен секс, хората правят забавен секс", казва Синтия в интервю с "Entertainment Tonight".

В продължението на култовия сериал се забелязва и темата за стареенето на главните герои. В първия сезон на "И точно така" Кари и Миранда се появиха с побелели коси. Сара Джесика Паркър признава, че "не обича да гледа на себе си" като 58-годишна и често мисли за инжекции с ботокс. "Питам хората дали не е твърде късно за ботокс. Те казват: "Е, започвате да изглеждате не само отпочинали (след процедурата), но като съвсем различен човек".

Досега актрисата не е правила пластични операции, но отбелязва, че не вижда нищо лошо в това, че хората се решават на хирургически интервенции.

ОЩЕ: Сара Джесика Паркър дебютира на театралната сцена в Лондон

"Разбирам защо хората правят този избор. В момента има тенденция за фокусиране върху външния вид, особено за жените - жените на първо място. Дори миналата година, когато за първи път излъчихме новия сезон, имаше толкова много безкрайни статии за стареенето и за това, че "Сара Джесика има сива коса". Мисля, че хората трябва да правят неща, които ги карат да се чувстват по-добре", казва Паркър.

Снимка: Getty Images

Сара Джесика в интервюто засяга темата за отношенията със съпруга си - актьорът Матю Бродерик. Тя споделя, че след първия контакт се е опитала да "стои далеч от него", тъй като и двамата по това време са били в други връзки.

"И двамата излизахме с други хора, така че не беше правилно и стояхме далеч един от друг. Осъзнахме, че трябва да направим правилните неща за други хора и да скъсаме с тях официално."

Паркър си спомня, че първата им среща е била на 8 март 1992 г. и оттогава актьорите никога не са прекарали една нощ разделени, с изключение на снимките или болестта на майката на Матю. Актрисата отбелязва, че към Бродерик тя е привлечена от почти всичко: от външния вид до начина на живот.

Тузара от "Сексът и градът" е отритнат от Сара Джесика Паркър и компания

Актьорът Крис Нот, който изпълнява ролята на "Тузара" в "Сексът и градът", се чувства "отблъснат" от екранната си любов Сара Джесика Па...

"Наистина ми хареса личността му. Той е толкова умен, толкова забавен, обичам приятелите му, начина, по който живееше в Ню Йорк, какво беше важно за него, как пътуваше из града. Наистина умен, наистина талантлив. Той също беше много красив и чаровен."

Снимка: Getty Images

Двойката има 5-годишна връзка, преди да мине под венчилото през май 1997 г. Имат три деца: 20-годишният Джеймс и 13-годишните близначки Табита и Марион. Сара признава, че преди да се срещне с Бродерик, никога не е мислила за сватба и не си е представяла себе си като булка. Но щом "хлътнала" във връзката, изведнъж осъзнала, че чака предложение за брак от любимия си.

"Никога не съм мислила за сватбена рокля. Никога. Никога не съм мечтала за това. В един момент просто си спомням, че си помислих: "Боже, наистина се надявам да ми предлож да се омъжа за него". Не знам кога и защо. Беше красиво. Чувствах, че нещата се променят. Вашите нужди се променят. Вие и партньорът ви се променяте. Изглежда толкова глупаво, но мисля, че ви е споходил късметът, ако харесвате някого. Все още го харесвам много. Сигурна съм, че го дразня и той ме дразни, но аз буквално научавам нещо ново за него всеки ден", обобщава актрисата за това, което според нея е тайната на една дългогодишна връзка, пише БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com