Спор за пари спира и "7 часа разлика"

30315
Спор за пари спира и "7 часа разлика"

Оставаме без "Седем часа разлика". Вчера от bTV са дръпнали шалтера на високорейтинговия сериал, след като е станало ясно, че продуцентът режисьор Магърдич Халваджиян не желае да снима по-нататък без банкови гаранции за финансово обезпечаване, съобщава "Стандарт", цитирано от БЛИЦ.

Епизодите от третия сезон, който гледаме в момента, ще вървят до края на юни. Те се излъчват всеки вторник между 21 и 22 часа, защото от телевизията преместиха новия сериал "Къде е Маги" в неделния двучасов праймтайм, запазен доскоро за интригите и любовите на Милото и Таня Стоева.

Ще снимат тв сериал за Дракула

Американската телевизия NBC в сътрудничество с британската Sky Living ще снима тв сериал, озаглавен "Дракула". Действието на филма ще ...

Из коридорите на телевизията се говори, че вече са разрушени дори декорите, сред които се нажежаваха страстите в София и в Ню Йорк. От четвъртия сезон са заснети само четири епизода.

Злодеят Коцев най-после си намира майстора в изключително неочаквана ситуация, ловко извъртяна от сценаристите. След неговата смърт обаче нещата се заплитат още повече - има нови убийства. Но няма как да разберем дали те ще бъдат разплетени, поне засега. Актуалният сезон финализира твърде атрактивно - Милото се среща с Разпутин в Ню Йорк.

От bTV са оставили и вратичка - ако около Нова година се появи бюджет, сагата ще продължи. Актьорите пък са вързани с договори, според които едва година след излъчването на последния епизод ще могат да се снимат в друг сериал. От телевизията отказаха коментар.

Редактор: Десислава Симова

Али Ръза в наш сериал

Али Ръза, който разплака милиони българи в "Листопад", ще се снима в наш сериал. След като пожъна слава с ролята на мустакатия стожер...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com