Стивън Тайлър зарязал годеницата си

24267
Стивън Тайлър зарязал годеницата си

Рокаджията от Аеросмит Стивън Тайлър се раздели с годеницата си. Музикантът прекратил връзката си с Ерин Брейди, защото искал да се съсредоточи на 100% върху турнето на групата Global Warming Tour.

Вторият му етап започва на 8 ноември, два дни след излизането на първия им нов албум от 11 години насам "Music from Another Dimension!". Тайлър, който преодоля проблемите си с наркотиците, се присъедини към колегите си от групата по-рано тази година за новите проекти, а Ерин остана на заден план в живота му, предаде БГНЕС.

Стивън Тайлър се разчуства... иска сватба на плажа

Фронтменът на Aerosmith Стивън Тайлър планира да сключи брак на плажа с романтична тропическа церемония. Изпълнителят подготвя изненад...

"Стивън прекрати тихо и кротко връзката си с годеницата си. Той се опитва да запази начина си на живот. Турнето е важно за него, както и групата. Така че в крайна сметка реши да прекрати връзката си", заяви запознат източник пред в. "Ню Йорк Пост".

Според слуховете Ерин имала решаващо влияние върху групата и се твърдеше, че по характер приличала на Йоко Оно, вдовицата на покойния Джон Ленън, за която се смята, че ускорила разпадането на Бийтълс. Представител на Аеросмит потвърди, че двойката преминава през труден период, но отрече да се е стигнало до раздяла.

"Както всяка двойка и те преминават през трудности и изпитания във връзката си. Стивън и Ерин молят да се спазва правото им на личен живот в този момент. Те са сгодени. Всички твърдения, които противоречат на това, са напълно неверни и подвеждащи", заяви говорител на групата.

Тайлър е сгоден за 38-годишната Ерин от декември 2011 г., след като й предложи брак на Хаваите. Преди това той беше женен два пъти.

Стивън Тайлър: Аз направих "Аеросмит" велики

Певецът Стивън Тайлър даде интервю за американска телевизия, цитирано от БГНЕС, в което настоя, че стремежът му към музикалното превъзх...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com