X
 
 

Съд призна 43-годишен мъж за син на Хулио Иглесиас

5816 0
photo of Съд призна 43-годишен мъж за син на Хулио Иглесиас
Снимка: Gettty Images/Guliver
Съд във Валенсия реши, че известният певец Хулио Иглесиас е биологичният баща на испанеца Хавиер Санчес, съобщиха редица световни медии.

Делото се точи от години, а през 2017 г. ДНК тест доказа, че Хавиер Сантос е син на Иглесиас. В последствие мъжът подаде иск родствената връзка да бъде призната от съда.

Хулио Иглесиас се сдоби с 40-годишен син

40-годишният Хавиер Сантос е син на известният изпълнител Хулио Иглесиас. Това става ясно след направен ДНК тест, съобщи The Telegraph....

По думите на Сантос, в средата на 1970-те години на миналия век певецът е имал краткотрайна връзка с португалска балерина, докато е бил женен за модела Изабел Прейслер.

Седемдесет и пет годишният Хулио Иглесиас е сред най-успешните испаноезични изпълнители. Записал е десетки албуми. Два пъти се е женил - от 1971 г. до 1978 г. за Прейслер, а през 2010 г. сключи брак с бившия модел с холандски произход Миранда Рейнсбургер. От Прейслер има 3 деца, а от сегашната си съпруга Рейнсбургер - 5. Един от синовете му е не по-малко популярният певец Енрике Иглесиас.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители