Зуека и Рачков - готови на жертви в името на Като две капки вода

32887
Зуека и Рачков - готови на жертви в името на Като две капки вода

Те обръснаха косите си в името на „Като две капки вода”.

Тренираха усилено във фитнеса, за да направят плочки за ролята на братята Феърбрас от Right Said Fred и да изпълнят хита им I’m Too Sexy. Зрителите станаха свидетели на завидните им умения в коремните преси на сцената на най-забавното шоу. А то няма как да бъде такова без неизменната си част – Зуека и Рачков. И тази година неподражаемата двойка водещи ще ни изненадва и забавлява по несравнимия начин, който само те умеят.

„Като две капки вода” на бис по Нова през пролетта

Тази пролет забавното и колоритно предаване „Като две капки вода” излиза на бис – с нов сезон, нови звезди и предизви...

С типичното си чувство за хумор вчера в „Здравей, България” участниците-доайени Гъмов, Алекс Кожухаров и Стефан Рядков обявиха новите участници. Но поради факта, че са „вдигнали високо летвата и няма кой да ни мине”, в новите превъплъщения ще бъдат ... отново те.

Гъмов мечтае да влезе в ролята на Майли Сайръс, да бъде „като нея – скандална жена” и съжали, че миналата година не е била модерна. Стефан Рядков разкри най-трудния си образ за преобразяване – Луис Армстронг, а за Алекс това е бил Рей Чарлз.

Тримата предложиха и новите участници, сред които изпъкнаха имена като Кеворк Кеворкян, Неве, Маца или дори самият водещ на предаването – Павел.

Кои наистина ще бъдат участниците във втория сезон на „Като две капки вода” и какви трансформации им предстоят, ще видим скоро по Нова.

Мамалев сменя Рачков в комедията „Благородният испанец”

Актьорът Георги Мамалев ще се превъплъти във влюбения капитан Чалфорд в комедията „Благородния испанец” по Съмърсет Моъм. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com