Започна почистването на улиците в Благоевград

322
Започна почистването на улиците в Благоевград
Снимка: община Благоевград
Снегът днес изненада благоевградчани. Именно затова, служителите на фирмата "Биострой", която отговаря за зимната обстановка, започнаха да чистят главните булеварди в града. Подготвена е цялата налична техника, като е оборудвана с луга и сол. 

Община Благоевград и общинска фирма „Биострой” призовават собствениците и водачите на автомобили да паркират на определените за целта места, без да пречат на техниката за снегопочистване. Апелират се гражданите и собствениците на търговски обекти да почистват снега пред своите имоти, като не изхвърлят снега на пътните платна.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители