Антон Кутев: Цветанов е неуравновесен човек

4921
Антон Кутев: Цветанов е неуравновесен човек
Червеният депутат поиска оставка и на премиера Борисов

Поведението на Цветанов показва един неуравновесен човек, което означава, че той сигурно си дава сметка поне на емоционално ниво, че губи почва под краката си. За мен продължава да не е ясна позицията на министър-председателя. Ако става дума за професионални грешки, т.е. за грешки на професионалното ръководство, тогава би трябвало да приеме оставката на главния секретар на МВР, но ако става дума за политически грешки, както ние твърдим, тогава би трябвало да поиска оставката на министъра. Но когато се натрупат толкова много грешки, включително такива, които водят до загуба на човешки животи и не се случи нищо, това вече означава, че стигаме до оставката на министър-председателя.

Това каза депутатът от БСП Антон Кутев в предаването "Неделя 150" на БНР.

Станишев: Цветанов - оставка. Може и вот на недоверие!

Лидерът на БСП Сергей Станишев се възползва от създалото се напрежение около министър Цветан Цветанов, за да му поиска оставката. "Ще ...

На мен историята с Ангел Марин дълбоко ми напомня на историята с трите загубени документа по времето на Сергей Станишев, когато си свърши мандата. Тук се прави една огромна истерия, от нещо, което не заслужава това внимание и което ще свърши по същия начин в кошчето за боклук на политическите спомени, но след като на някой му е интересна темата- нека да си я развива. Това има за цел да отклони вниманието. Не знам защо Първанов не е направил някакви изказвания. Дори да има грешка на президентската институция и той да не е издал заповед за упълномощаването, той трябваше да излезе и да каже, че не са я издали и какво от това. Примерно, коментира Кутев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com