Облаци, малко дъжд, дори сняг през днешния ден

6264
Облаци, малко дъжд, дори сняг през днешния ден

И днес облаците няма да си отидат и ще останат като присъствие над страната. Превалявания от дъжд ще има главно в Западна и Централна България. В северозападните райони, където вятърът ще се задържи от североизток и температурите ще останат най-ниски - едва 2-3 градуса, ще превалява сняг, прогнозира НИМХ, предаде Агенция "Фокус".

В останалата част от страната, вятърът ще се ориентира от югоизток, в Източна България - до умерен и максималните температури ще са между 8 градуса  и 13 градуса. В София градусите ще са 11-12.

Дъждът спира

Над страната ще има значителна облачност, но само на отделни места, главно в Югозападна България ще превали слаб дъжд, съобщиха от НИМХ...

По Черноморието ще остане предимно облачно, без валежи. Вятърът постепенно ще се ориентира от югоизток, до умерен. Максимални температури, близки до температурата на морската вода, до 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще преобладава облачно време, по високите части и мъгливо. По най-високите върхове вятърът ще бъде от запад, умерен до силен, а в по-ниското ще се ориентира от югозапад и също ще се усили. Ще превалява слаб сняг, в районите под 1300 метра - дъжд, но сутринта и в по-ниските части ще превали сняг. Максимална температура на 1200 метра - около 6 градуса, на 2000 метра - около нулата.

Атмосферното налягане в сутрешните часове е средното за март и през деня слабо ще се понижи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com