Прогноза: Сняг за новата година

16206
Прогноза: Сняг за новата година
Снимка: БГНЕС

Зимата се очаква най-накрая да дойде след сряда следващата седмица. Очаква се на 30 декември температурите да се понижат рязко, като и минималните и максималните ще са отрицателни, предаде БГНЕС.

На необичайно топло и слънчево време ще се радваме от 26 декември до 30 декември. Температурите в този период ще останат без съществена промяна – минималните около нулата, а максималните около 9-10 градуса, на места в Източна и Южна България до 15 градуса.

За Коледа времето хич не е коледно

Коледа е, но не с много коледни температури. Днес, 25 декември, те ще са между 9° и 14°. Над по-голямата част от страната, вре...

В средата на следващата седмица застудяването ще започне с валежи от дъжд, които бързо ще преминават в сняг, който с началото на Новата година ще завали над цялата страна. Ще бъде студено, минималните температури може да достигнат и минус 7-минус 8 градуса, а максималните трудно ще превишават нулата. На 1 и 2 януари снеговалежът ще спре и ще бъде слънчево, но студено. От 3 януари отново се очакват няколко дни със снеговалежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com