Променя се движението по столичния бул. "Черни връх"

4396
Променя се движението по столичния бул. "Черни връх"

Въвежда се временна организация на движението във връзка с ремонт на бул. „Черни връх” от кръстовището с ул. „Сребърна” / ул. „Хенрик Ибсен до ул. „Филип Кутев”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 15.10.2012 г. до 24.00 часа на 30.11.2012 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Черни връх” от кръстовището с ул. „Сребърна”/ ул. „Хенрик Ибсен” до ул. „Филип Кутев” и северното пътно платно на ул. „Хенрик Ибсен” между бул. „Черни връх” и ул. „Рилски езера”.

София рехаво населена, 960 души се ширят на кв. км

София е слабо заселена в сравнение с някои от големите европейски градове. Това сочат данни на новия регионален годишник „Еврос...

Ръководителят на проект - Обединение “МЕТРО ТРЕЙС” трябва да постави необходимите пътни знаци, съгласно одобрените проекти за временна организация на движението, поддържането им и възстановяване на съществуващата организация на движение, след завършване на строително-монтажните работи.

Ще бъде временно променен и маршрутът на автобусни линии. От 4.30 часа на 15.10.2012 г. до 24.00 часа на 30.11.2012 г. се променят маршрутите на автобусни линии №№ 64, 93, 98 и 122, както следва:

Автобусни линии №№ 64, 93 и 122 (в посока автостанция Хладилника): от бул. „Черни връх” надясно по ул. „Филип Кутев” и по ул. „Сребърна” до автостанция Хладилника двупосочно.

Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променения участък на маршрутите и на временна спирка на ул. „Филип Кутев” при ул. „А. Дуков”.

ЧЕЗ внася цвят в столичната сивота

Художници ще изрисуват 50 електрически табла в центъра на София в съвместна инициатива с Галерията за модерно изкуство, съобщиха от ЧЕЗ...

Автобусна линия № 98 (в посока център): от бул. „Черни връх” надясно по ул. „Филип Кутев”, ул. „Сребърна” и надясно по бул. „Черни връх” по маршрута двупосочно. Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променения участък с изключение на спирка „Кв. Хладилника” на ул. „Сребърна” и на временната спирка на ул. „Филип Кутев” при ул. „А. Дуков”.

Редактор: Петър Проданов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com