"Топлофикация София" открива мобилна приемна

25099
"Топлофикация София" открива мобилна приемна
Снимка: Thinkstock/ Guliver

"Топлофикация София" стартира информационна кампания за гражданите на столицата преди началото на отоплителния сезон, съобщиха от дружеството, предаде БГНЕС.

Основният акцент е провеждането на мобилни приемни във всички райони на София. Чрез тази инициатива "Топлофикация София" ЕАД цели да улесни своите клиенти с информация и да даде възможност за разрешаване на проблемите им на място.

Първата мобилна приемна е предназначена за жителите на район "Изгрев" в София и ще се проведе днес от 15:00 до 18:00 ч. в залата на Междуучилищния център, ул. "А. П. Чехов" № 16А.

Експерти на "Топлофикация София" от Дирекция "Обслужване на клиенти и управление на вземанията", Дирекция "Правна", отдел "Жалби", отдел "Маркетинг и енергийни услуги", както и служители на компанията, които обслужват топлорайон "София Изток" ще консултират клиентите по въпроси, свързани с консумацията на топлинна енергия в жилищната сграда, топлинното счетоводство, проверка на прогнозни дялове, възможности за плащане на равни вноски, възможности за разсрочване на задължения, както и други теми, касаещи отоплителния сезон и потреблението на отопление и топла вода.

"Целта на мобилната приемна е да бъдем по-близо до нашите клиенти, да се срещнем и с хората, които не могат да дойдат в обслужващите центрове на компанията. Готови сме да отговорим на всички въпроси експертно и затова сме ангажирали наши служители от отделите, свързани с обслужването на потребителите. Предвидили сме безплатна услуга в рамките на приемната за клиентите, които желаят да си сменят партидата.

Ще представим пред клиентите новите бонусни програми, които Топлофикация София предлага от началото на този отоплителен сезон, възможностите за сключване на споразумения за разсрочване на задълженията. Подготвили сме и практични съвети за икономично ползване на топлинната енергия и оптимизиране на сметките." коментира Стоян Цветанов, изпълнителен директор на Топлофикация София.

За участие в работата на мобилната приемна са поканени представители на фирмите за дялово разпределение, на потребителски и неправителствени организации, на местната администрация и общински съветници.

"Провеждането на мобилни приемни за гражданите е по препоръка на столичния кмет Йорданка Фандъкова, която ангажира за организирането им и районните администрации. Убеден съм, че със съвместните ни усилия ще успеем да бъдем полезни на столичани, да им предоставим коректна и актуална информация за услугата централизирано топлоснабдяване и да ги успокоим, че през предстоящия отоплителен сезон те ще получават качествено и надеждно топлоподаване в домовете си." заяви Цветанов.

Следващите мобилни приемни ще се провеждат по предварително определен график в районите кметства на столицата. Графикът ще бъде публикуван на сайта на "Топлофикация София" www.toplo.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество