Заврени зетьове на пленум с жени, но без тъщи

6226
Заврени зетьове на пленум с жени, но без тъщи

Заврени зетьове се събраха на пролетен пленум с жени, но без тъщи в симитлийското село Черниче. Форумът мина под мотото „Пролет пукна, ние не”.  В петък вечер те се събраха в местно заведение. Е, не посмяха сами да се веселят, а с тях бяха и съпругите им. Добрата новина бе, че поне тъщите не взеха участие в събитието, че тогава нямаше да има веселба, предаде АСН.

Преди три месеца бе учредено сдружението, но то вече си има и знаме, и герб, че и химн. За песента помогнали композиторът Димитър Динев и поетесата Катя Кирянова, а я изпълняват певците Таня Костова и Георги Гоцев. „Въртяхме химна десетки пъти, най-много пускахме рефрена „Зет като мед”, уредбата бе много мощна, че да се чуе от тъщите ни песента”, споделиха зеврените зетьове.

На пленума са взети тайни, но важни решения за успешния отпор от страна на мъжете на тормоза, на който ги подлагат тъщите им. „Не е случайно, че се събрахме на трапеза в навечерието на Деня на хумора и шегата – 1 април. Че всичко, което правим, го правим и с една голяма усмивка”, уточни председателят на сдружението Николай Кашев, който е художник. Знамето и гербът на организацията онагледява съдбата на всеки, решил да сподели живота с любимата си под един покрив в нейния дом, барабр с тъщата.

Гербът изобразява слънчеви лъчи, преплетени в таралежени бодли и телевизор с изключен звук. Т.е. зетят може да грее като слънце, но винаги е таралеж за тъщата в къщата. Зетят има образ, но не и говор. Зетьовете показаха нагледно, че са добре възпитани от жени и тъщи. Сипваха си ракия, само когато нежните им половинки им разрешаваха. Веселбата продължи чак до 02,00 часа сутринта в събота. Виха се много народни хора, най-много се игра под звуците на химна на заврените зетьове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com