X
 
 

Борис Бонев, "Спаси София", се гордее с резултата си предвид малките ресурси

2504 0
Борис Бонев, "Спаси София", се гордее с резултата си предвид малките ресурси
Снимка: БГНЕС
В първата реакция след изборите независимият кандидат за кмет на София Борис Бонев изрази удовлетворение от резултата от първото участие на гражданската организация "Спаси София". "Щастлив съм, че толкова много софиянци припознаха реалната алтернатива на партийния модел. Радвам се, че идеите, за които се борим от 10 години, имат все по-голяма подкрепа сред съгражданите ни. Това не е случайно – ние сме последователни в отстояването на идеите и решенията, които предлагаме за София", заяви Бонев.

От щаба на Бонев припомнят, че за първи път в България, гражданска доброволческа организация постига толкова силен резултат на избори. "Изключително съм горд с екипа си за това, че реализирахме тази успешна и иновативна кампания, постигнахме сериозен пробив. Въпреки липсата на финансиране, медийна подкрепа и възможност за листа! Това е крачка в правилната посока и за демокрацията в България", каза Бонев. Той благодари на софиянци и допълни, че работата за по-добра София продължава с пълна сила.

Весела Лечева съобщи за множество жалби по време на кампанията във Велико Търново

Ожесточена се оказа предизборната борба във Велико Търново. По първоначални прогнозни резултати победител е досегашният кмет, издигнат ...

"Доказахме, че е възможно независим кандидат да мотивира хората да излязат и да гласуват. Избиратели, които не са гласували от години или не желаят да гласуват за “по-малкото зло. Създадохме прецедент в София - ето, че мотивиран и експертен екип, с ограничен финансов ресурс и подценяван от медии и социологическите агенции,успя", гордо заявяват от "Спаси София" и завършват, че пълната прозрачност ще е сред основните им мотиви и приоритети при работата в Столичната община.

"Променихме начина, по който се води кампания. Дебатът за София бе фокусиран върху решенията, а не празните приказки, които чуваме от партиите. Като общински съветник аз поемам ангажимент да работя за реализацията на План за София и няма да ви разочаровам", каза още Борис Бонев.

"Уверявам ви, че аз и колегата ми Гергин Борисов, като общински съветници, ще преследваме управляващите неуморно, докато не изпълнят предизборните си обещания, голяма част от които бяха взаимствани от План за София. Ако се отметнат от обещаното, ще бъдем камъчето в обувката, от което няма да могат да се отърват", обеща пред софиянци Борис Бонев.

Резултатите от екзитполовете за местните избори вижте в ТОЗИ МАТЕРИАЛ!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Катастрофа е затапила АМ "Тракия"
Катастрофа е затапила АМ "Тракия"

Катастрофа на магистрала "Тракия" задръсти движението. Сблъсъкът е станал на около 25 км преди столицата. Към момента е образувана опашка...