Част от кв. "Васил Левски" остава без вода

724
Част от кв. "Васил Левски" остава без вода
Снимка: pixabay

На 11 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Саранци“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-бул. "Ботевградско шосе", ул. "Летоструй",ул. „Източна тангента“ ул. "Стоян Попов", ул. "Рилска обител".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Грую“ ъгъла с ул. „Дряновски манастир“.

На 11 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Каймакчалан“ кв. „Подуяне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Поп певицата София се завръща с нова песен след дълго отсъствие

След 3 години отсъствие от сцената, поп певицата София се завръща с нова песен. Премиерата на "Пътят към теб" ще се състои в "Кино Култ...

-ул. „Каймакчалан“ от ул. „Иларион Драгостинов“ до ул. „Стоил войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каймакчалан“ ъгъла с ул. „Иларион Драгостинов“.

На 11 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шипка“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-ул. „Вела Пеева“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Шипка“, ул. „Божур“, ул. „Хан Крум“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шипка“ ъгъла с ул. „Дружба“.

Националният природонаучен музей на 130 години

Националният природонаучен музей в София отбеляза 130-годишнина от създаването си с тържествено събрание в зала „Марин Дринов&ldq...

На 11 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 406 вилна зона „Милкова кория“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-ул. „Зографска легенда“, ул. 406, ул. „Наум“, ул. „Свети Ангеларий“, ул. 403

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Баласчев“ ъгъла с ул. 406.

На 11 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Генерал Гурко“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-ул. „Генерал Гурко“ №2, №4, №8, №10, №5

Ето какво ще замени акулските перки по Графа (СНИМКА)

Експертният съвет по архитектура тества два варианта за ограничители по ул. "Граф Игнатиев", които да заменят перките. Това съобщи в св...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Генерал Гурко“ ъгъла с ул. „Татарски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

ГЕРБ поиска изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт в СОС

Контрера призова Терзиев да направи 2 май неучебен ден за територията на Столична община

Заместник-кметът на София по строителството подаде оставка

Ето кога ще се проведе фолклорният фестивал "Лазарица" в Елин Пелин

Кметът на София Васил Терзиев обяви 2 май за неучебен ден

Паркоместа и велоалеи: Какво става на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Витоша"?

Общински съветник твърди, че е бил нападнат посред бял ден в София

Карлос Контрера: Кризата с боклука на София се задълбочава

Продължава пролетното почистване на Самоков (СНИМКИ)

Променят движението по столичния бул. "Патриарх Евтимий"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com