Хванаха нападателите, заради които в "Надежда" имаше стрелба

4317
Хванаха нападателите, заради които в "Надежда" имаше стрелба
Снимка: БГНЕС

Извършителите на нападението над пенсиониран военен офицер, който успя да се защити с огнестрелно оръжие и простреля единия нападател, са вече арестувани, съобщават от СДВР.

Арестът е станал факт към 22:00 часа снощи. И двамата задържани са от София - Д.С. /27 г./ и Т.О. /48 г./. Мъжете са заловени в сграда в кв. „Обеля“, където се опитали да се укрият.

Стрелба в София, има ранен*

Престрелка е станала в столичния квартал "Надежда", предаде БНР. Трима мъже са нападнали 59-годишен мъж на улицата. В отговор той и...

Припомняме, че вчера към 16.15 часа в полицията бе подаден сигнал за стрелба. На адреса незабавно пристигнаха екипи на полицията и Спешна помощ. На място бе установено, че при прибиране в дома си 61-годишен мъж е нападнат внезапно и бит от двама маскирани. При опит да се защити пострадалият произвежда два изстрела със законно притежавания си пистолет. Непознатите бягат в неизвестна посока.

На местопрестъплението бе извършен оглед, а по случая - образувано досъдебно производство. Д.С. е задържан в полицейския арест, а раненият в крака Т.О. - криминално проявен и осъждан - оставен в болница за лечение.

Според самата жертва нападението вероятно е извършено, защото той е носил по-голяма сума пари в брой в себе си. Пред Нова телевизия военният не уточни размера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София