Арсенал преговаря за Ди Мария, уникално изпращане на Раул на "Сантяго Бернабеу"

5307
Арсенал преговаря за Ди Мария, уникално изпращане на Раул на "Сантяго Бернабеу"

Ръководството на "Арсенал" започна предварителни преговори с Реал Мадрид и Анхел Ди Мария за трансфер на аржентинеца в посока "Емирейтс", съобщава "Марка", предаде football24.bg. Ако трансферът стане факт, "артилеристите" ще трябва да платят за правата на играча 30 милиона евро.

След като си осигури Гарет Бейл за 99 милиона евро, "кралският клуб" ще трябва да се раздели с част от играчите си. Раул Албиол, Гонсало Игуаин и Хосе Кайехон поеха към "Наполи", докато Фабио Коентрао си търси отбор. Към португалеца силен интерес проявяват от английския "Нюкасъл".

Междувременно късно снощи легендата на "Реал" Раул Гонзалес Бланко си взе официално сбогом със "Сантяго Бернабеу". В чест на големия нападател "Реал" разгроми настоящия тим на нападателя с "Ал-Сад" (Катар) с внушителното 5:0, а самият Раул вкара прекрасен гол.

Арсенал обърна поглед към Реал за нови попълнения

След критиките от феновете на "Арсенал", че отборът има неуспешна трансферна политика, от ръководството на тима се помъчиха да смекч...

Преди началото на двубоя от клуба направиха шпалир за Раул, като на тревата бяха изложени всички купи, които той е печелил с "Белия балет". Той получи капитанската лента от Икер Касияс, а крал Хуан Карлос му даде почетна награда. Публиката, от своя страна, беше приготвила специална хореография в чест на легендарния нападател.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com