Божинов може да отиде в Кипър или в Шотландия

4736
Божинов може да отиде в Кипър или в Шотландия

Италианският втородивизионен клуб "Верона" предпочита да трансферира Валери Божинов зад граница и е малко вероятно той да премине в състава на "Виченца", пишат италианските медии. В настоящия момент с най-големи шансове да привлекат българския национал са "Апоел Никозия" и "Селтик".

Двата клуба вече са направили запитване за условията за наемане на Божинов, който е собственост на "Спортинг Лисабон". "Виченца" първи направиха оферта за 26-годишния нападател, но те са конкуренти на "Верона" в Серия Б. Докато отборът от града на Ромео и Жулиета се бори за промоция в елита и сега е трети в таблицата, то "Виченца" е в зоната на изпадащите и няма победа от началото на декември.

"Верона" има възможност да закупи правата на Божинов за 1,5 млн. евро след края на сезона, но ръководството на клуба не възнамерява да се възползва от тази опция и търси нов отбор на Божинов, който вкара само един гол този сезон, пише БГНЕС. Кандидат за нападателя е и родния "Ботев Пловдив", но тъй като има доста оферти за него от по-богати клубове, е малко вероятно той да отиде в "града под тепетата".

Ботев преговаря с Божинов

"Ботев Пловдив" започна преговори за привличането на Валери Божинов. Спортният директор Александър Александров вече проведе първи разг...

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com