Борислав Михайлов: ЦСКА и Литекс не са поискали официално да се слеят

9547
Борислав Михайлов: ЦСКА и Литекс не са поискали официално да се слеят

"За ЦСКА и Литекс нищо не знам, няма нищо постъпило във футболния съюз", каза президентът на БФС Борислав Михайлов по повод на евентуалното сливане на "червени" и "оранжеви", предаде БГНЕС.

"Към момента в "А" група са 14 отбора, 14 отбора са и в "Б" група. От всичките клубове сме поискали нотариално заверено писмо, че ще започнат първенството и съответно ще го завършат. Оттам нататък, аз не мога да гарантирам в тази криза, че 14 отбора ще завършат шампионата", допълни Михайлов.

Бившият ни национален вратар, който присъстваше на подписването на договора за телевизионните права, каза по този повод: "Изключително съм доволен, че успяхме да подпишем договора доста преди началото на сезона. Парите не са малко, а тригодишният договор дава спокойствие на всички."

От новия шампионат в България се въвеждат пети и шести съдии, които ще стоят зад вратите, подобно на Шампионската лига. Таксите за тях ще се плащат по програма на УЕФА за развитие на съдийството. Никола Джугански остава председател на Съдийската комисия, а Йордан Христосков заема поста на "независим наблюдаващЮ. Христосков е член на БФС.

Поканиха Валентин Михов за президент на ЦСКА

Бившият шеф на ПФЛ Валентин Михов е поканен да стане президент на ЦСКА след окончателното финализиране на сделката между актуалните соб...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com