Двама мъже повеждат в Лаком за гол, дамите готвят ответен удар тази седмица

8085
Двама мъже повеждат в Лаком за гол, дамите готвят ответен удар тази седмица

Първият кръг на играта на Actualno.com „Лаком за гол” завърши. Екипът на любимия ви сайт ви благодари, драги (по)читатели за големия интерес и за участието. Общо 261 ентусиасти решиха да се потопят още по-дълбоко в емоцията на футбола и да вкусят от сладостта на успеха и на това големите футболни звезди да им носят не само естетическо удоволствие, но и да споделят тръпката на играта заедно с тях.

Големите печеливши в този първи кръг са двама – Иларион Иларионов и Калин Маринов. Те събраха по 10 точки и определено показаха висше майсторство по отношение на прогнозите.

Ливърпул готви отмъщение за Манчестър Юнайтед

След съботната загрявка дойде ред и на основното ястие за футболните лакомници – супер неделя с грандиозни сблъсъци в английското...

Г-н Иларионов разгада големите дербита в Премиершип Манчестър Юнайтед – Ливърпул 2:1 и Арсенал – Манчестър Сити 0:2 на точен резултат. Той нацелва и още два точни резултата – Рен – Бордо 1:2 и Валенсия – Севиля 2:0, а освен това познава и знака на Удинезе – Фиорентина и Малага – Барселона, като в Испания, ако не беше безумният пропуск на Алексис Санчес в последната минута, г-н Иларионов щеше да е едноличен лидер.

Г-н Маринов е познал три мача на точен резултат – Валенсия – Севиля 2:0, Малага – Барселона 1:3 и Бенфика – Порто 2:2, но за сметка на това има още четири знака – Манчестър Юнайтед – Ливърпул, Арсенал – Манчестър Сити, Удинезе – Фиорентина и Рен – Бордо.

В челните седем души след първи кръг имаме и силно представяне на две дами – Цветомира Димитрова и Йонка Генова. Те показват женска интуиция с по четири точни резултата и по един хванат знак. Същото е представянето и на Ивайло Симеонов, а Захари Караиванов и Деян Петров показват повече усет в знаците – по пет познати знака и два мача на точен резултат.

Отличниците за този кръг са ясни – останалите не бива да се отчайват, защото топката е от женски род и настроенията ѝ са променливи, затова е необходимо и много ухажване. Това не е по силите на всеки – затова, ухажори, най-важното е постоянството. Играйте и се забавлявайте с „Лаком за гол”.

Търси се бикът в първата футболна корида - Валенсия или Севиля?

Здравейте, уважаеми читатели и приятели на Actualno.com. Много от вас вече са запознати с нашите редовни коментари за предстоящи футбо...

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com