Lotus показа новия си болид

11681

Lotus e първият отбор, който представи новия си болид Е21 за сезон 2013. Представянето беше онлайн от базата на отбора в Енстън. Презентацията на отбора бе около 15 минути, като на нея присъстваха титулярните пилоти Кими Райконен и Ромейн Грожан, както и собственикът на тима Жерар Лопес, шефа на екипа Ерик Булие и техническият

В типичния си „многословен” стил Кими заяви претенциите си за още една шампионска титла: „Това, което видях миналата година ме убеди, че няма невъзможни неща и мога да спечеля още един шампионат. Преди отборът е побеждавал всички, защо да не го направим отново".

Фетел е спортист №1 на Европа

Световният шампион във Формула 1 Себастиан Фетел стана спортист номер едно на Европа в традиционната анкета на Полската информационна а...

Шефът на отбора потвърди думите си от края на миналия сезон, когато изяви апетите си за Топ 3 в края на 2013-а: Желанието ни този сезон е да се класираме в Топ 3”.

Визуално болидът много прилича на миналогодишния, като причината за това са липсата на значителни промени в правилника. Въпреки това, Дмеймс Алисън разкри, че новостите са под кокпита, като предното и задното окачване са сериозно модифицирани. Редното крило е доразвита версия на основната концепция от миналата година, а сериозно внимание е било отделено и на двойния DRS.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com