Подготовката за младежкото европейско по плажен волейбол тече с пълна пара

6378
Подготовката за младежкото европейско по плажен волейбол тече с пълна пара

Стадион с близо 2000 места и шест корта, които ще се разпростират на 10 000 квадратни метра площ вече се изгражда на Южния плаж във Варна, където от 15 до 18 август ще се проведе Европейското първенство по плажен волейбол за младежи и девойки до 22 години, предаде БГНЕС.

Селището, в което ще се проведат битките за европейската корона в континенталния шампионат на ЦЕВ, ще впечатлява с 6 пясъчни корта – 4 състезателни и 2 тренировъчни, както и с ВИП зона, медийна зона, медицинска зона, информационен център, зона за съдиите, зона за официалните лица на ЦЕВ, две зони за състезателите, дори зона за децата, които ще подават топките, и други.

Българските представители в първенството вече пристигнаха във Варна. Подготвителният им лагер за Европейското първенство е наложителен, за да могат състезателите да свикнат с обстановката на дълбокия варненския пясък и да се подготвят на терен с треньорите Владимир Котев, Диана Малинова и Светла Ангелова. Първите чуждестранни участници се очаква да пристигнат в неделя.

Усърдно се готвят и още едни участници в Европейското първенство – танцьорките от балета, които, както обикновено, ще поддържат тонуса на ентусиазираната публика между атрактивните разигравания на волейболистите.

България премаза Куба на Гран При

Българският национален отбор по волейбол (жени) отнесе с 3:0 гейма Куба в мач от група "D" на турнира Гран При в Макао, предаде БГНЕС. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com