Спортният министър показа липса на подготовка по отношение на Шампионската лига

7306
Спортният министър показа липса на подготовка по отношение на Шампионската лига

Министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева подкрепи претенциите на „Лудогорец” за използването на стадион „Васил Левски” в последния квалификационен кръг на Шампионската лига, но направи доста голям гаф при представянето на позицията си.

Според Георгиева от 2006 година насам български клубен отбор не е стигал толкова напред в Шампионската лига. През сезон 2009-2010 година обаче „Левски” игра на същата фаза, както сега ще играе „Лудогорец”. Тогава сините отпаднаха от „Дебрецен”.

SME: Концертът на Роджър Уотърс ще се състои!

Изявление на СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС (SME): "СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС нямаше намерение да коментира ситуацията с предстоящия мач на &...

Както е известно има голяма опасност „Лудогорец” да не може да играе мач на националното съоръжение, ако утрешният жребий отреди на разградчани да са домакин във втория мач. Тогава техният мач ще съвпадне с концерта на Роджър Уотърс THE WALL.

Спортният министър обаче подкрепи претенциите на „Лудогорец” да няма смяна на домакинството, както предложиха организаторите от „София Мюзик Ентърпрайсис”. Промоутърите посочиха, че днес „Щутгарт” не играе на „Мерцедес Бенц Арена”, защото там има концерт на Роби Уилямс. В България обаче няма друг стадион, отговарящ на изискванията на УЕФА за Шампионската лига, освен „Васил Левски”, а домакинството във втория мач обикновено е предимство за даден отбор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com