Unlimited+ тарифи за бизнес клиентите на Vivacom – без ограничение на скоростта за мобилен интернет

2227
Unlimited+ тарифи за бизнес клиентите на Vivacom – без ограничение на скоростта за мобилен интернет
Снимка: iStock/Guliver

При активация до края на месец февруари на мобилни планове Unlimited 50+ и Unlimited 150+ за корпоративни клиенти на Vivacom ще бъдат с неограничена максимална скорост на интернет, достъпна до 30.06.2022 г., и ще включват редица специални услуги за бизнеса. Промоцията ще позволи на потребителите на двата плана да се възползват и от пълните възможности на 5G мобилната мрежа на оператора, която е най-бързата* според анализ на Ookla®. Тя е и най-голямата в страната – с покритие в над 220 населени места и курорти**.

Мобилните планове Unlimited 50+ и Unlimited 150+ са специално създадени за  корпоративни клиенти на Vivacom, защото осигуряват неограничена и надеждна комуникация за бизнеса. В тях са включени неограничени минути за национални разговори, SMS и MMS кратки съобщения, разговори в бизнес група, както и неограничени мегабайти за мобилен интернет на максимална скорост до месец юни. От януари към двата плана се добавя и абонамент Капитал PRO за целия срок на договора за пълен достъп до съдържанието на една от водещите бизнес медии у нас. Така бизнес клиентите на Vivacom ще могат да четат неограничено бизнес новини, анализи, класации на фирми, доклади за индустрии и друга полезна информация от корпоративния свят. Те ще имат възможност да правят и полезни справки за фирми и сектори в база данни на Капитал с финансови показатели и счетоводни отчети за над 200 000 компании от 2010 г. досега. Услугата Капитал PRO, достъпна на компютър, таблет и телефон, е създадена специално за бизнес потребителите и тяхното забързано ежедневие, за да бъдат информирани по всяко време за най-важните новини и събития от света на бизнеса, икономиката и личните финанси.

Разнообразие от смарт устройства с отстъпки в онлайн магазина на Vivacom

И през месец февруари Vivacom ще предложи в своя онлайн магазин богато разнообразие от смартфони, таблети и други дигитални устройства....

И двата плана за корпоративни клиенти включват също музикалната стрийминг платформа TIDAL, дигиталния портфейл Pay by VIVACOM и други услуги с добавена стойност като pCloud облачно пространство за съхранение на файлове. С тях бизнес абонатите получават достъп и до телевизионната платформа EON с над 60 канала, Arena Play, DiemaXtra и Max Sport Plus за шест месеца, а при Unlimited 150+ и достъп до HBO On Demand, отново за шест месеца.

*Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12.2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

**Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide