Задници клатят държавата!

18341
Задници клатят държавата!

Няма нищо обидно! "Задници", защото са отзад, на задна линия, в сянка, на втори план. Но, ако някой предпочита, може и обидно - "задници", защото миришат, защото са назадничави, защото дърпат каруцата на държавата назад!

"Задник №1" (класацията е според актуалността) е почетният председател на ДПС Ахмед Доган. Писна му на почетния председател да е в рамка и на стената, и реши да поразрови малко мравуняка. Игнорирал бил Русия подставеният Местан в самолетната битка на Путин и Ердоган и затова бил турска агентура! Съешавал се неправомерно подставеният от него Местан с турското посолство и с това извършвал национално предателство! Затова сваля от поста подставено си лице и подставя на негово място триумвират, който обещава повече да го слуша! Нищо, че в триумвирата ново-подставен е Мустафа Карадайъ, който се кле във вярност на неоосманиста Давутоглу, тогава външен министър на Република Турция, а понастоящем премиер на Република Турция, и на баш бимбашията му Ердоган, тогава премиер на Република Турция, сега президент на Република Турция! Кле им се - на живо и не пред кой да е микрофон, а пред микрофона на Народното събрание на Република България!

Кримските войни на Доган!

И какво излезе накрая?! Доган бил руският агент в ДПС; Местан - турският. Доган "опаковал" про-руската си агентурна дейност с фалшива з...

Кога лъже и кога казва истината Доган, само той си знае! Ама май само лъже! Да си признае почетният председател, че не за Русия му е болката, а за обществените поръчки на Южен и Турски поток, чиито преговори били тайно възобновени! И за "ония" фирми, с обръчите - неговите и на Пеевски, му е болката! Както и за порциите, които разпределяше! А колкото до КГБ - това му е един вид бонус!

"Задник №2" е бившият председател на ДСБ, сега лидер в сянка Иван Костов. Мине, не мине месец и Командира в пенсия размътва послушната главица на подставения от него Радан Кънев с някоя "лабораторна" (кабинетна) идея, която няма нищо общо с живата политика, но пък прекрасно изпълнява замисъла си - да разклаща периодично управлението, за да се види колко много всъщност зависи то от ДСБ! Дотолкова, че сега ДСБ е световно феноменална партия с двойно предназначение - едновременно и управляваща, и в опозиция! Едновременно и в правителство - чрез министрите, зам.-министите, областнтите и зам.-областните си управители; и в опозиция - чрез депутатите си Радан Кънев, Гроздан Караджов и Атанас Атанасов!

"Задник №3" е гордият извънпарламентарен председател на АБВ Георги Първанов. И той, и отрочето му АБВ със своите 11 депутати-мълчаливци, са се взели толкова насериозно, че вечер лягат и сутрин стават с едничката им интимна мисъл какво още в държавата да размътят, какви още ултиматуми да поставят на Борисов, с когото уж коалиционно управляват, за да му натриват редовно носа и да му напомнят, че без тяхното "съдействие" нито ГЕРБ ще имат правителство, нито той ще е министър-председател!

Бедният Първанчо, с партизанското още име Гоце, не вижда и това човече, че картите му са толкова слаби, че е спорно дали въобще участва в карето! На масата са само, за да пъшкат Миков и БСП, а още и, за да може Борисов да твърди в Брюксел, че България управлява в съгласие с възможно най-голям брой партии!

Какво ги обединява? По една случайност и тримата имат "борчове" към държавата:

Доган, Местан - аман

Лютви Местан вече не е председател на ДПС. Доста бързо и изненадващо и най-стабилната партия у нас преживя катаклизъм. Катаклизъм, койт...

- Хидроинженерът Доган с далаверата "Цанков камък", с обръчите от фирми и с разпределянето на порциите;

- Лаборантът Костов с 10-те процента приватизационни рушвети, докато беше премиер, с 30-те милиарда, които така ни се чуха, ни се видяха, и с нечестните цесиите в КТБ;

- Първанов засега "само" с хотелите с неясни пари на синчето...

Трима герои от 90-те, които са си изживели времето и са си взели своето! Стига им вече! Ама хич не им се пуска кокала!

Автор: Валентин Стоев

Доган ли ще се окаже "добрият" за етническия мир?

Внушения за терор от страна на България срещу турското малцинство, което исторически е изконно населени по тези земи – това предс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com