Чавес: Венецуела ще изнася оръжия и военна техника

3292
Чавес: Венецуела ще изнася оръжия и военна техника

Венецуела има намерение да започне да изнася произведено в страната въоръжение и военна техника, включително автоматични оръжия, специални автомашини и безпилотни самолети, съобщи президентът на южноамериканската страна Уго Чавес, цитиран от РИА Новости.

По думите на държавния глава, много страни в Латинска Америка са заинтересувани от закупуването на продукция с военно предназначение, която е произведена във Венецуела.

Чавес се обяви за "кандидат на родината" от каросерията на камион

Венецуелският президент Уго Чавес, чието здравословно състояние е несигурно, официално внесе кандидатурата си в Избирателния съвет за п...

В близките дни във Венецуела ще пристигнат държавните глави на Иран и Беларус Махмуд Ахмадинеджад и Александър Лукашенко, съобщи още президентът на южноамериканската страна.

Чавес поясни, че двамата лидери ще участват в Конференцията на ООН по устойчиво развитие, или на срещата на високо равнище „Рио+20”, която ще се проведе в Рио де Жанейро на 20-22 юни.

“Те отиват в Рио и минават през Венецуела, за да ни приветстват и да насърчат съвместните ни проекти, които са насочени към мирни цели”, пояснява президентът на Венецуела.

Редактор: Ая Косарова

Чавес: Здрав съм

Президентът на Венецуела, Уго Чавес, заяви, че е напълно излекуван от рак след като получи резултатите от медицинските изследвания опре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com