Джо Харт: Извинения с климата са недопустими!

5585
Джо Харт: Извинения с климата са недопустими!
Снимка: Getty Images/Guliver

Вратарят на Англия Джо Харт заяви, че отборът му не бива да използва горещото време в Бразилия за оправдание, в случай че се провали на световното първенство. Както е известно, турнирът ще се проведе между 12 юни и 13 юли, а по време на мачовете ще има специални паузи за футболистите, в които да пият вода.

"В Бразилия ще бъде много горещо, но ние трябва да се примирим с това, заяви Харт във Фейсбук, където отговаря на въпроси на феновете. - Никакви извинения с това не може да има!", отсича играчът на Манчестър Сити.

Ходжсън посочи избраника си за вицекапитан на Англия

Полузащитникът на Челси Франк Лампард ще бъде вицекапитан на Англия по време на световното първенство в Бразилия. Това съобщи селекцион...

Тимът на Рой Ходжсън встъпва в турнира с мач срещу Италия в град Манаус, намиращ се в амазонската джунгла. "Лагерите в Португалия и Маями ще ни помогнат да се подготвим", посочи вратарят.

"Сезонът във Висшата лига приключи, сега за мен съществува само Световната купа. Аз съм играч на Англия, част от наистина добър отбор с някои големи таланти, това е, което ще ми даде вяра в турнира", категоричен е Харт. Запитан дали Англия може да извърви целия път до финала на турнира, той заяви: "Защо не? Ние всички сме победители. Ще отидем в Бразилия и ще се опитаме да спечелим всеки мач. Ако направим това, ще завоюваме и купата. Не можем да отидем с настройката да приемем провал или загуба", допълни Джо Харт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com