Сколари: Няма да уредим мача с Камерун

6814
Сколари: Няма да уредим мача с Камерун

Според селекционерът на Бразилия Камерун заслужава уважение, дори след като отпадна от Световното. Тази вечер "селесао" играе срещу африканците в последния си мач от група "А".

"Те изгубиха един мач с 0:1 (от Мексико), а във втория си двубой паднаха от Хърватия с 0:4. Тогава обаче бяха с човек по-малко през цялото второ полувреме" - заяви Сколари.

Тиаго Силва: Искаме купата не по-малко от нашите фенове

Феновете на Бразилия и журналистите трябва да помнят, че ние футболистите също желаем силно да спечелим титлата на Световното, заяви ка...

Специалистът категорично опроверга спекулациите, че двубоят между Бразилия и Камерун може да завърши в зависимост от това кой съперник желаят домакините за осминафиналите на световното първенство.

"ФИФА вече даде ясно да се разбере, че няма нищо такова. Хората казват, че този мач няма никакво значение за Камерун. Но честта и достойнството не са без значение. Футболистите на Камерун ще искат да се върнат в своята родина и да кажат, че са се борили до последно. Хората, които казват, че Бразилия може да си избере противник за осминафиналите, не уважават Камерун" - коментира Луис Фелипе Сколари.

 

Луис Ван Гаал: Страх ме е от Бразилия

Селекционерът на Холандия Луис Ван Гаал няма желание да играе с Бразилия на 1/8-финалите от Световното първенство. За тази цел "оранжев...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com