В Чили са уплашени от Испания

12979
В Чили са уплашени от Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

Селекционерът на Чили Хорхе Сампаоли е наясно, че мачът срещу Испания ще е доста тежък за неговия отбор. Специалистът очаква световният шампион да демонострира безспорната си класата, тъй като е притиснат до стената.

Чилийците започнаха с лека победа срещу аутсайдера Австралия, а Испания загуби с 1:5 от Холандия и сега единствено трите точки устройват защитаващия титлата си.

Вторият куплет на химна разплака Неймар

Неймар не сдържа сълзите си и се разплака, като малко дете на химна на Бразилия преди снощния мач на Бразилия с Мексико, който завърши ...

"Испанците са достатъчно опитни и ще успеят да се съвземат бързо след загубата от Холандия. Испания продължава да бъде един от най-добрите отбори в света" - каза Сампаоли.

Полузащитникът Марсело Диас каза, че Чили трябва да затвори пространствата в собствената половина и да разчита на бързи контраатаки.

"Ще срещнем една гладна и разярена Испания и ако успеем да ги победим и елиминираме, ще бъде историческо постижение за нас" - каза Диас.

Луис Ван Гаал: Еуфория няма, продължаваме си с тоталния футбол

Холандия все още практикува т.нар. тотален футбол, с който "лалетата" доминираха през 70-те години на миналия век, каза селекционерът н...

 

Звездата Артуро Видал вероятно ще остане на пейката заради контузия. Видал игра 60 минути срещу Австралия, но все още не е напълно възстановен след претърпяна операция през май.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com