Антония Хаджиева и Тодор Кожухаров отличени с приз „Лекар на годината“ в Асеновград

27727
Антония Хаджиева и Тодор Кожухаров отличени с приз „Лекар на годината“ в Асеновград
Снимка: Наси Маркова

Двама медици от МБАЛ Асеновград бяха отличени с приза „Лекар на годината“. Церемонията се състоя днес, когато почитаме паметта на Свети Иван Рилски Чудотворец. Според вярванията той е лечител и покровител пред Бог. Именно затова точно днешният ден бе избран да се проведе награждаването на „Лекар на годината“ в Асеновград, съобщава кореспондентът ни от населеното място. 

Доктор Антония Хаджиева и доктор Тодор Кожухаров бяха официално наградени в заседателната зала на асеновградската болница. Те получиха почетен плакет и поздравления. Наградите им бяха връчени от председателя на Регионалната лекарска колегия за област Пловдив доктор Георги Кръстев.

Точно 11 дни за записване в "Работилница за родители" в Асеновград

Точно 11 дни имат на разположение желаещите да се запишат за участие в „Работилница за родители - Да пораснем заедно” в Асе...

С изключително вълнение доктор Хаджиева единствено успя да благодари на всички, които са застанли зад номинацията й. Тя е общо практикуващ лекар в МБАЛ Асеновград от дълги години. Доктор Кожухаров е завеждащ „Хирургично отделение“ в асеновградската болница. Той също изказа благодарности за показаната към него оценка, като се обърна към колеги и приятели.

Поздравления и специален плакет с логото на Регионалната лекарска колегия получиха и двамата най-млади лекари доктор Асен Томов и доктор Зейжан Чакър. Те са току що завършили специализацията си и остават като медици специалисти в „Педиатрично отделение“ на болничното заведение в Асеновград. Те си пожелаха всичко занапред да върви толкова добре, както е започнало.

Специален гост на събитието бе председателят на Българския лекарски съюз доктор Венцислав Грозев. Пред присъстващите той каза, че това, което е дадено като обещание, за отстояване на интересите, както и да се направи така, че и пациентите да са достатъчно удовлетворени, ще се стреми да го постигне. Според него нещата могат да се случат единствено и само тогава, когато независимо от собствеността, от нивата на компетентност, от всички нюанси на обществото, медиците застанат един до друг и се подпомагат взаимно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com