Асеновград търси доброволци за овладяване на бедствия

1939
Асеновград търси доброволци за овладяване на бедствия

Кампания за набиране на доброволци за участие в овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и за предотвратяване на последиците от тях, стартира Общинска администрация на Асеновград, предаде кореспондентът ни от града.

Желаещите ще бъдат регистрирани в Доброволно формирование на Община Асеновград трябва да са дееспособни лица. Сред условията са доброволците да бъдат на възраст от 18 г. до 60 г. Трябва да са физически и психически здрави и неосъждани за престъпления от общ характер, да притежават умения за работа в екип, както и да са способни да поемат отговорност.

"Рицар на добрата воля" в Асеновград отново стана Рамадан Ахмедов

„Рицар на добрата воля“ в Асеновград за втора поредна година стана Рамадан Ахмедов. Той заслужи званието за приноса си в не...

Необходимите документи за кандидатстване са заявление до кмета на града и формуляр, които могат да бъдат открити на интернет страницата на община Асеновград. Документацията трябва да съдържа още: медицинско удостоверение, удостоверяващо, че човекът е клинично здрав; справка от психодиспансер, че лицето не се води на отчет; свидетелство за съдимост; копие от документ за придобито образование; писмено съгласие на работодателя/ите за заетите по трудово или служебно правоотношение; декларация за съгласие за обработка на личните данни /свободен текст/; копие от документ за правоспособност за извършване на дейности със специализирана техника и от свидетелство за управление на МПС за съответната категория /ако имат такива/.

Документите за членство в Доброволното формирование се приемат всеки работен ден в деловодството на Община Асеновград на площад ”Академик Николай Хайтов” №9. Срокът за кандидатстване е 31.03.16 г., включително. Лицето за контакт е Димитър Анастасов, а телефонът - 033 120 318.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com