Феновете ще пълнят "Герена" срещу акции

5905
Феновете ще пълнят "Герена" срещу акции

Организираните фенове на Левски активно обсъждат как да влязат в управлението на клуба. Още преди 100-годишния юбилей на 24 май собственикът Тодор Батков изрази готовност да им предостави 15% ота акциите срещу определени ангажименти.

"Вече показахме какво можем с перфектната организация на тържествата и мача с Лацио, заяви пред "Преса" председателят на Националния клуб на привържениците Владимир Владимиров-Гугутката. - Затова е редно да участваме във вземането на важните решения. В никакъв случай институция като нашия вековен клуб не трябва да се ръководи само от един човек".

Левски ще си връща юноша от "Лаута"

Левски иска да си върне юношата си Асен Георгиев, който направи отлични мачове с Локомотив (Пловдив), пише "Стандарт". Талантът играе к...

Новосъздаденият тръст "Синя България" организира мащабна дискусия сред левскарската общност с какво предложение да се излезе към Батков. Един от най-обсъжданите варианти е "пълни трибуни срещу акции". Идеята е със специална кампания да бъдат осигурени поне по 10 000 зрители на всеки домакински мач. Това, от една страна, ще напълни клубната каса със сериозни приходи от билети, а от друга, ще осигури гореща подкрепа за футболистите през очертаващия се като доста труден нов сезон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ