Мениджър проплака от ЦСКА: Дължат ми пари

9128
Мениджър проплака от ЦСКА: Дължат ми пари

Италианският мениджьр Мариано Бидзари все още има да получава пари от ЦСКА. Това призна самият агент пред „Тема Спорт".

"Армейците” му дължат последната вноска от всички 108 000 евро, които Бидзари трябваше да получи, заради това че доведе Грило, Акуаро и Гранден в отбора. Оставащата сума е малка, но 31-кратните шампиони са пропуснали крайния срок за превода. Мениджърът обясни как ще процедира в тази ситуация. Той разкри и подробности около бъдещето на клиента си Иван Маркович.

ЦСКА си върна Маркиньос за 1 година

Бразилецът Маркиньос подписа с ЦСКА за 1 година, пише "Меридиан мач". "Армейците" и футболистът бяха подписали предварително споразумен...

"В петък (б.а. - 6 юни) пристигам в България, за да се срещна с ръководството на ЦСКА. Причините за това са две. Първата - не са ми плащали нищо от месеци. Дължи ми се още една вноска, но клубът пропусна крайния срок. Ще седнем и се надявам, че ще се разберем за дължимата сума. Дано ми дадат много добро обяснение за забавянето. Знам, че им е много трудно, но... Втората тема, която ще засегнем, е бъдещето на Иван Маркович в клуба. Ще преговаряме за удължаването на неговия договор. ЦСКА поиска още преди няколко месеца да поднови контракта на моя клиент. В момента Маркович е обвързан до лятото на 2016 година и вероятно ще удължим договора му с една година", призна Бидзари.

Сръбският халф пък наскоро се е възстановил от травма в менискуса. Заради нея той пропусна последните два мача от миналия сезон. Маркович вече не изпитва болки и ще е готов за старта на подготовката. Неговите изяви с ЦСКА в Лига Европа ще бъдат следени от италиански и немски клубове, както и от израелския гранд Макаби Хайфа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ