Наско Сираков става директор в Ботев (Пд)

7825
Наско Сираков става директор в Ботев (Пд)
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ботев (Пловдив) има за цел отново да събере Наско Сираков и Станимир Стоилов в един отбор. След освобождаването на Александър Александров, мястото на спортния директор в Ботев е свободно. Шефовете на "канарчетата" искат да назначат през лятото на този пост Наско Сираков, пише "7 дни спорт". Първоначално за заместник на Кривия в Ботев бе гласен тийм мениджърът Асен Караславов, но явно че този вариант е отхвърлен. Все пак новият изпълнителен директор на пловдивчани Иван Джиджев е решил, че промени в Ботев (Пловдив) ще има. Те ще касаят най-вече спортно-техническите дела в клуба.

За да бъдат тези промени адекватни и полезни, от Ботев трябва да са сигурни дали Станимир Стоилов ще остане треньор на отбора след края на първенството. Договорът на Мъри е до 2015 година, но се очаква неговата работа начело на Ботев да бъде оценена след края на сезона. Най-важната цел пред хасковлията е да класира „канарчетата” до Лига Европа. В момента шансовете за това са добри след като отборът заема третото място в класирането и е на 1/2-финал за Купата на България.

"А" група посиня! Оглави я Наско Сираков

  Наско Сираков пое "А" група. На днешното първо заседание на новия Изпълком доскорошният шеф в Левски оглави Комитета за първенс...

Ако Мъри успее да класира Ботев в Лига Европа това със сигурност ще му гарантира поста през следващия сезон. Тогава целта пред Ботев ще бъде да станат шампиони. При положение, че успеят да възродят тандема Мъри и Вълка, директорите на на клуба са сигурни, че мечтата за титла на Ботев през следващата година е твърде възможно да се сбъдне.

При положение, че Наско Сираков няма желание да работи в Ботев, от клуба са подготвили и резервни варианти. Сред тях са бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов и ексрефера Антон Генов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ