Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Освобождаваме Стойчо Младенов и Любо Пенев, за да вземем някой, който се учи в ЦСКА"

28 февруари 2024, 12:15 часа • 10324 прочитания

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла е на мнение, че Нестор Ел Маестро се "учи" в клуба и треньорските му качества не отговарят на нивото на "червените". Според Майкъла е грешно, че се освобождават специалисти като Стойчо Младенов и Любослав Пенев, за да се взимат треньори като Ел Маестро.

Нестор Ел Маестро се учи в ЦСКА

"Значи, ние освобождаваме Стойчо Младенов, Любо Пенев, за да вземем някой, който се учи в ЦСКА. Защото той се учи. Той експериментира. Това е само мое мнение, има си ръководство, което дава парите. Това, че ние сме играли за този клуб, печелили сме, няма нищо общо. Който дава парите, той поръчва музиката. Но е хубаво от време на време да се слушат феновете", заяви Майкъла пред Sportlive.bg.

ЦСКА Ел Маестро

Майкъла не вижда развитие в ЦСКА при Ел Маестро

"При тази неустойка, която има - 120-130 000 евро, мнението ми е, че той няма място в ЦСКА. Просто не е на нивото за ЦСКА. Но има ръководство, те са го харесали. Щом го вземат за втори път, значи нещо са видели в него. Аз не съм видял нищо. Никакво развитие за ЦСКА не мога да видя.

Може би 2 мача са ми харесали на ЦСКА под негово ръководство и нищо повече. Всички дерби мачове ги загуби. До един! Срещу първата четворка нито един мач не можем да вземем. Щом е така, ти не си на нивото за ЦСКА. На нивото си за Локо (Пд), Ботев (Пд), за пето-шесто място", добави още той.

Четете цялото интервю на Майкъла в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес